Plaćen je 120 miliona eura, a bruka se toliko da mu se navijači smiju

Dva velika promašaja u 15 minuta

Plaćen je 120 miliona eura, a bruka se toliko da mu se navijači smiju

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 17. kola Premiershipa između Leedsa i Manchester Cityja, a gosti su apsolutni favoriti na ovom susretu.

Iako su promašili veliki broj prilika u prvom poluvremenu, uspjeli su gosti u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena postići gol za vodstvo.

Strijealc je bio Rodri, ali uprkos tome, glavna tema prvog poluvremena je čovjek plaćen 120 miliona eura, a ime mu je naravno Jack Grealish.

Naime, Grealish je u dva navrata uspio promašiti prazan gol, što je zaista nevjerovatno, a pitanje je da li će ga Guradiola pustiti da igra drugo poluvrijeme.

Prvo je u 32. minuti imao sjajnu priliku nakon jednog centaršuta. Kliznuo je i samo je loptu trebao ubaciti u gol, ali je uspio prebaciti sve.

Njegov prvi promašaj pogledajte OVDJE.

Oglasi

Drugi promašaj desio se u 44. minuti utakmice. Sjajna akcija Cityja trebala je biti krunisana golom, ali se ponovo obrukao Grealish.

Nakon povratnog pasa u sredinu Grealish je samo trebao pospremiti loptu u gol ili je propustiti na drugu stativu do gdje je bio sam Haaland.

On je odlučio da šutira, ali je to uradio traljavo, te je ponovo uspio prebaciti cijeli gol i tako izazvao smijeh na tribinama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Drugi promašaj Grealisha pogledajte OVDJE.

Zaista nevjerovatno šta je u samo petnaest minuta uspio promašiti čovjek koji je plaćen 120 miliona eura.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
U drugom poluvremenu je zabilježio dvije asistencije Halandu, to niste napisali...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti