Greizmann: Do Svjetskog prvenstva ću odlučiti

Francuz o svojoj budućnosti

Greizmann: Do Svjetskog prvenstva ću odlučiti

Francuski fudbaler Antoine Greizmann izjavio je kako će odluku o budućnosti donijeti prije nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Brojni svjetski mediji već mjesecima nagađuju o Greizmannovoj promjeni sredine. Pominjali su se brojni klubovi, među kojima je i Barcelona, međutim najbolji fudbaler Atletico Madrida još ništa nije odlučio.

Odluku će, kako je rekao, donijeti prije Svjetskog prvenstva kako bi bezbrižan otišao u Rusiju.

"Želim da bezbzižan otputujem u Rusiju. Ne samo iz razloga gdje ću igrati naredne sezone, već zbog mira u glavi koji donosi sigurnost kada znaš da si na jednom mjestu", izjavio je Greizmann za ugledni francuski list L'Equipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmannu ugovor sa Atleticom važi do ljeta 2022. godine, a u slučaju transfera, madridski klub bi zaradio oko 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi