Šta je Dybala radio u Madridu?
Foto: EPA

Sa Realom nije pregovarao

Šta je Dybala radio u Madridu?

Midhat Šljivak

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala proveo je prethodnih nekoliko dana u Madridu, a italijanski mediji odmah su počeli sa špekulacijama kako je Argentinac otišao na pregovore sa čelnicima Reala.

Kraljevi odavno pokazuju interes za 24-godišnjeg fudbalera. Navodno su spremni ponuditi veliku cifru za njega, pa nije ni čudo što se njegov boravak u Madridu odmah povezao sa Realom.

Međutim, Dybala je u glavnom gradu Španije imao interesantan sastanak. Došao je na večeru sa trenerom Atletica Diegom Simeoneom. Dvojac je do dugo u noć razgovarao, ali nema informacija o čemu se tačno radi.

Pretpostavlja se da je Simeone izrazio želju da sunarodnjaka od ljeta vidi u svom timu. Kako će Antonine Griezmann vjerovatno postati novi član Barcelone, Jorgandžijama je potrebna zamjena, a argentinski stručnjak bi u svom timu rado vidio upravo Dybalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, nikakve zvanične ponude za sada nema. Ona se tek očekuje u narednim mjesecima, pa bismo Dybalu tokom ljeta mogli vidjeti u iznenađujućem transferu.

Dybala je član Stare dame postao 2015. godine. Stigao je za 40 miliona eura iz Palerma, a u karijeri je još nastupao za argentinski Instituto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije