Greizmann: Volio bih završiti karijeru u SAD-u

O Barci mudro šuti

Greizmann: Volio bih završiti karijeru u SAD-u

Francuski napadač Antoine Greizmann ne krije gdje bi volio završiti svoju karijeru.

Griezmann je u posljednje vrijeme najčešća tema špekulacija svjetskih medija. U srijedu je poput bombe odjeknula informacija da bi mogao preži u Barcelonu za 100 miliona eura, međutim on se još uvijek ne oglašava po tom pitanju, ali zato već zna gdje želi završiti karijeru. 

Član Atletico Madrida je u razgovoru za TMC precizirao gdje bi rado zaigrao kada dođe u pozne igračke godine. 

"Karijeru želim završiti u Sjedinjenim Američkim Državama, to bi moglo biti zanimljivo, jer mi je sestra tamo", kazao je Griezmann. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

U protekle tri i po godine u Atletico Madridu Griezmann je izrastao u jednog od najboljih svjetskih nogometaša, ali ove sezone je njegova forma u velikom padu. Na 13 utakmica u svim takmičenjima, postigao je svega tri pogotka i opšti dojam je da se već pomalo i zasitio igranja za Atletico, koliki god bio profesionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi