Greškom otkriveni parovi prvog kola Premier lige u novoj sezoni? I odmah veliki derbi!

Englezi počinju 12. septembra

Greškom otkriveni parovi prvog kola Premier lige u novoj sezoni? I odmah veliki derbi!

Edmir Škorić

Engleska Premier liga vraća se u septembru, kada će početi nova sezona, a utakmice prvog kola planirane su za 12. septembar.

Prošla sezona okončana je 27. jula, a titulu je ponijela ekipa Liverpoola, koja je 30 godina čekala taj trenutak.

Zbog pandemije koronavirusa završetak sezone bio je poprilično nezanimljiv, ali s nestrpljenjem se čeka nova sezona.

Očekuje nas još više uzbuđenja s obzirom na to kakve ambicije imaju i Liverpool, pa i City, Arsenal, Chelsea, Manchester United... Stoga, jedva čekamo septembar i početak nove sezone, a igrači popularnog Fantasyja uočili su propust jer su već navedeni parovi 1. kola nove sezone.

Prema tome, Liverpool bi trebao biti domaćin West Hamu na otvaranju sezone, dok bi derbi na Old Traffordu odigrali Manchester United i Arsenal, a Chelseaju bi u goste došao Southampton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, nije zvanično, moguće je da neće biti ovi parovi kada Premier liga obgjavi raspored za novu sezonu, ali ako bude, bit će baš uzbudljivo.

[twitter]https://twitter.com/FPL_Pakistan/status/1295349008945352708[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Ide sada izmjena rasporeda Farmer Lige
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi