Benzemin brat izazvao haos na Bernabeu, navijači bili ubijeđeni da je to Karim, pa se šokirali

Kao da su blizanci

Benzemin brat izazvao haos na Bernabeu, navijači bili ubijeđeni da je to Karim, pa se šokirali

E. Čaušević

Karim Benzema poznat je po tome što ne voli previše da priča o privatnom životu niti eksponira previše u javnosti svoje članove porodice. Međutim, ovih dana u centru pažnje je njegov brat Gressy koji je prije nekoliko dana pratio meč Real Madrida s tribina, a mnogima je nevjerovatno koliko oni liče jedan na drugog.

Benzema ima inače trojicu braće, a ovaj put društvene mreže bruje o Gressyju koji je prošlog vikenda bio na stadionu Santiago Bernabeu gdje je pratio utakmicu protiv Villarreala.

Napadač Kraljeva ne voli da eksponira previše svoje članove porodice u javnosti i o njegovoj braći se uopšte ne priča tako puno.

Zbog toga su se svi iznenadili kada se Greesy pojavio na Bernabeu jer je zaista nevjerovatno koliko oni liče jedan na drugog, pa su čak neki bili sigurni da je to Karim na tribini.

On je bio u društvu Karimove supruge i sina, a u prvi mah svi su ih počeli snimati jer su bili sigurni da je to upravo napadač Real Madrida i nije im bilo jasno zbog čega on ne igra na tom meču.

Oglasi

Međutim, ubrzo nakon toga igrači Reala su istrčali na zagrijavanje i među njima je bio i Benzema, a tada su svi shvatili da je na tribinama zapravo njegov mlađi brat.

Gressy je postao hit na društvenim mrežama zbog toga koliko liči na svog starijeg brata Karima da izgleda kao da su oni jednojajčani blizanci. No, Gressy je mlađi od Karima pet godina i svojevremeno je i sam htio da bude fudbaler.

@squirante 👦🏻 El pequeño Benzema en la grada #Q #compartiresvivir #madridistas #benzema #rmlive #tiktokdeportes #tiktokacademy ♬ sonido original - Sergio Quirante

Ovaj 30-godišnjak je igrao svojevremeno za francuski Vaulx-en-Vel, ali je još krajem 2012. godine odlučio da završi karijeru jer nije bio toliko talentovan kao njegov stariji brat.

Potražite više informacija na temu La Liga:

   Karim i Gressy Benzema

Pored njega Benzema ima još dvojicu braće, a to su Sabri i Farid. U djetinjstvu su svi trenirali fudbal, ali na kraju jedino Karim je uspio da ostvari karijeru u tom sportu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko2
Alžirski isprdak,panjzema
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti