Zvanična ponuda od 60 miliona eura stigla na adresu Atletico Madrida!

Stigla ponuda za Griezmanna

Zvanična ponuda od 60 miliona eura stigla na adresu Atletico Madrida!

Esmer Oštraković

Sve do početka Svjetskog prvenstva Griezmannova sezona je bila najblaže rečeno jako loša. Nije dobijao previše prilike za igru, a i kada je igrao to nije bilo onako kako smo navikli od njega.

Ipak, na Svjetskom prvenstvu kao da je vratio magiju u svoje noge, te je bio jedan od najboljih igrača u Francuskoj reprezentaciji.

Upravo to bi mu moglo osigurati još jedan veliki transfer, a radi se o prelasku u Englesku Premier ligu i to u Manchester United.

Naime, čelnici Manchester Uniteda još uvijek tragaju za novim napadačem nakon što je raskinut ugovor sa Cristianom Ronaldom.

Bilo je nekoliko igrača o kojima se raspravljalo, ali je izbor pao na nogometaša Atletico Madrida koji može igrati više pozicija u timu.

Griezmann je na prije nekoliko dana završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru imao sjajn učinak. Odigrao je sedam utakmica, te je upisao tri asistencije.

Navodno ni nogometaš ne bi imao ništa protiv odlaska iz Atletico Madrida jer više nije sretan u toj ekipi posebno nakon eliminacije u Ligi prvaka.

Kako navode engleski mediji Manchester United je poslao zvaničnu ponudu od 60 miliona eura za Griezmanna o kojoj trenutno raspravljaju čelnici španskog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United posao želu završiti u januaru, ali svu odluku trebao bi donijeti nogometaš, jer Simeone želi da ostane još neko vrijeme u Atletico Madridu.

Ove sezone je Griezmann u dresu Atletico Madrida odigrao 21 utakmicu, te je postigao šest golova i upisao pet asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi