Griezmann na čudan način na Twitteru pokazao čelnicima Barcelone da ne želi u PSG

Odgovorio na teoriju fana

Griezmann na čudan način na Twitteru pokazao čelnicima Barcelone da ne želi u PSG

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann našao se u centru pažnje javnosti zbog objava na Twitteru.

On je prije nekoliko dana objavio kako je svom sinu kupio dres Marseillea i otkrio je da je veliki navijač ovog kluba. To se navijačima Barcelone baš i nije svidjelo, te su kritikovali Francuza.

Međutim, Griezmann je večeras ponovo napravio sličnu stvar. Snimao je svog sina dok igra fudbal u dresu Marseillea, te je označio francuski klub i poručio im da imaju novog napadača.

No, čini se da Griezmann sve to radi planski. Naime, jedan od fanova mu je napisao da to radi namjerno jer želi dati do znanja Barceloni da ne želi biti dio razmjene s PSG-om za Neymara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na iznenađenje svih Griezmann je odgovorio i napisao je "Bah, bravo" i čini se potvrdio teoriju ovog fana.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DenisMJ
Ne zeli u PSG? Pa to je normalno. Dok Nejmar igra pokere drugi igraci nece da dodju zbog njega jer je realno sebican igrac. Kad se pogleda Grizman i njegova igra, savrseno bi se uklopio u sistem PSG. A Nejmar, samo neka pokerise, eno na Casino Guru sajtu najavljuju opet neke reklame njegove sa pokera...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti