"Griezmann? Ne možemo si ga priuštiti!"

I City odustao od Francuza

"Griezmann? Ne možemo si ga priuštiti!"

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola kategorično odbija mogućnost kupovine Antoinea Griezmanna.

City je jedan od favorita za dovođenje Griezmanna, mada je Barcelona najbliža potpisu igrača koji je saopštio da napušta Atletico Madrid.

Iako je Antoine snažno povezan s Barcelonom, prema nekim izvorima, nije isključeno da ode put Etihada, mada Guardiola odbija takve navode.

"Novinari iz Barcelone ne brinite. Ne možemo si priuštiti Griezmanna. City ga neće kupiti!", poručio je Pep.

Zanimljivo, danas je i trener PSG-a Thomas Tuchel odbacio mogućnost kupovine Griezmanna, pa je sada sve izvjesnije da će sjajni napadač karijeru nastaviti u Barceloni.

Trener PSG-a komentarisao mogući dolazak Griezmanna u klub

Iako španski mediji vjeruju kako će karijeru nastaviti gotovo sigurno u Barceloni, pojavljuje se i mogućnost da će ipak završiti u PSG-u ili Manchester Cityju.

Ipak, čini se da od dresa Parižana ipak neće biti ništa, barem ako je vjerovati riječima trenera ovog kluba Thomasa Tuchela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Griezmann može igrati u bilo kojem timu na svijetu. Svakom treneru bi bilo zadovoljstvo da ga ima u ekipi, ali trenutno to nije realna opcija. Tražimo igrače sa određenim profilima, oni moraju biti realni. Trebaju nam defanzivni i počet ćemo od toga", kaže njemački trener.

Ako mu je vjerovati, onda je jasno da u igri za potpis Griezmanna ostaju samo Barca i City, ali mnogi smatraju da su tu stvari već riješene, odnosno da će on vrlo brzo i zvanično postati novi igrač Barcelone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije