Griezmann o Urugvajcima: Odugovlačit će, padati, maltretirati suca...

Vođa francuske reprezentacije sasvim iskren

Griezmann o Urugvajcima: Odugovlačit će, padati, maltretirati suca...

Predvodnik francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Antoine Griezmann bio je veoma iskren dok je najavljivao četvrtfinalni meč u kojem će se njegova selekcija sastati sa Urugvajem.

Griezmann je svjestan šta Trikolore čeka u ovom susretu, a zna i čime će se služiti Urugvajci za vrijeme utakmice. Posebno stoperi Godin i Jimenez, s kojim dijeli svlačionicu u Atletico Madridu.

"Odugovlačit će, padati, maltretirati suca... To je njihova igra", započeo je Griezmann pomalo oštro, a zatim ublažio svoje riječi dodavši:

"Nije to ništa čudno, to i mi radimo u Atleticu. I morat ćemo se prilagoditi jer će utakmica inače biti dosadna. Oni će nas pokušati uvesti u to".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Antoine Griezmann je posebne komplimente uputio Edinsonu Cavaniju, kojeg je nazvao najboljim napadačem na svijetu.

"Cavani radi za ekipu, ali njegov nastup je pod upitnikom. Ako ne bude igrao, to će mnogo toga promijeniti jer je, po meni, on najbolji napadač na svijetu".

Top Komentari

Benjamingst
Griezmann golovo prospavlja bas glupo.... ide mnogima na zivce.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi