Griezmann poklonio sinu dres kluba za koji navija od djetinjstva, a to je zasmetalo navijačima Barce

Francuski napadač u centru pažnje

Griezmann poklonio sinu dres kluba za koji navija od djetinjstva, a to je zasmetalo navijačima Barce

E. Čaušević

Antoine Griezmann je pred početak ove sezone stigao u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida.

Međutim, francuski napadač još uvijek nije opravdao očekivanja, ali ruku na srce nije ni podbacio kao neka od prethodnih pojačanja katalonskog kluba.

Griezmann se našao u centru pažnje zbog objave na Twitteru nakon što je sinu kupio sportsku opremu Marseillea. Time je postalo jasno za koga Griezmann navija, te da je Marseille ipak na prvom mjestu.

Navijačima Barcelone malo je zasmetalo što sinu Amaru nije poklonio dres katalonskog kluba, ali sigurno da će i to doći na red.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi