5

Komentari (5)

Uranija
17 miliona eura godišnja je plata Grizmana, ne znam kako si došao do cifre od 45 miliona godišnje!? Moraš malo paziti šta pišeš, pročita tamo neki polupismeni “stručnjak” pa onda to na kafi prepričava i misli da zna
Dabul
Nije istina, grizman zaista ima 45miliona, još platu od 16 miliona ima Pjanić- igrač koji grije klupu nažalost
Uranija
Nije skup internet pa možeš valjda to provjeriti… ili ipak ti budi jedan od ovih pomenutih “stručnjaka”
Uranija
17 miliona eura bruto, kad se odbiju španski porezi to bude otprilike 9-10 miliona eura netto! A Miralem ima 8,5 miliona eura bruto! Messi ima preko 70 miliona eura bruto a 35 miliona netto i Ronaldo oko 60 miliona bruto a 31 milion netto! Neymar dok je bio u Barceloni je imao oko 30 miliona eura bruto a 16 miliona eura netto!
Uranija
.vermoegenmagazin.de/antoine-griezmann-vermoegen-gehalt/
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti