14

Komentari (14)

ja_doso_nako
S obzirom da ce Mbappe besplatno u Real, mogao bi i Perez poceti da ganja Haalanda. mogao bi ga privuci igranjem u Mbappea i Benzeme, Viniciusa, Hazarda(kad igra haha)
Jasminn
Sve je pitanje koliko ce para imati slijedece godine. Hoce li biti novog vala korone. Ako se oporave finansijski a mislim da hoce pa makar i kredit uzeli, eto prostora za Cavija. Rijesili se skupih, rijesili se onih sto moraju biti u prvih 11, rijesavaju se nezadovoljnih...i das mu ekipu u ruke. Kazes evo ti pa ti biraj koga ces kupiti i ko ce ti igrati. Mislim da je to bio i njegov uvjet da bi dosao u klub. I mislim da to nece biti losa ideja. Napadaca ce kupiti 100% to je najbitnija pozicija u ekipi, al dodje li Cavi nece to biti Haland. Koliko god da je dobar (a dobar je) vec se je ufuro da je Tito. Trazi neke cifre a tek mu 20 godina. Sta ce biti kad bude imao 25-26???
E.Car
Prije će u Želju doći nego u barcelonu!!!! Lijepe želje moja novinarcicu
King_Kenny
...jedva ceka Haaland da dodje u ekipu koja je rastiman orkestar pod vodstvom amatera Koemana...pa taj je u stanju i njega da ostavi na klupi i pocne se glupirati kako mu nije potreban...Haaland ide u Liverpool sljedece sezone,Liverpool stedi lovu,vec 3 sezone ne trose nista,slijede veliki transferi kao kada su stigli Alison,Salah i Van Dijk...stize malisa kod profesora Kloppa na fakultet...100% sam siguran u to.
davide.azzurri
IvanKing
Da baš će se to dogoditi, U Liverpoolu će mu dati platu Max 20-25 mil dok bi City ili PSG mogli dati 40-50 mil, još u Liverpoolu bi onda netko morao ic Mane-Firmino- Salah, u što sumnjam, Haaland bi najprije mogao u City tamo traže napadača a Kane ima dugogodišnji ugovor tako da im je lakše dati 70 mil + 40 plaću za Haalanda nego 150 mil + 30 za Kanea.
user1618268465
hahahaaha ko ti je diler? vidim dobra neka riba se dere ???
King_Kenny
@IvanKing ...nije sve ni u parama,ali i ako jeste pogledaj malo listu najbogatijih svjetskih klubova i vidi gdje se nalazi Liverpool...ako propala Barcelona koja grca u dugovima razmislja o njegovom dovodjenju ne vidim zasto Liverpool ne bi?...a kao sto rekoh,Liverpool je vec 3 sezone bez trosenja zarade na transfere od EPL,LP,sponzora,tv prava...a to je ogromna lova...plus ako bi se prodao npr. Salah,hladno se Haaland moze uzeti...da podsjetim,Salahu je 30 godina vec.
IvanKing
Da nije sve u parama, ali opet čovjek ne paše u Kloppovu filozofiju,doduše ne paše ni u Guardiolinu jer ni on ne igra već duže vrijeme sa klasičnom 9, ali opet pretpostavio bih da bi prije otišao u City, jer ne vjerujem da bi Klopp želio ikoga iz svojeg napadačkog trojca prodati, tako da bi nastala gužva u napadu , tu je još i Jota koji je također jako dobar tako da bi City ipak imao više smisla, Guardiola definitivno odlazi 2023 kako je najavio tako da pod njim bi Haaland igrao svedno samo jednu sezonu dok Klopp najranije ide 2024 ako i tada ne produži za 2 godine ugovor.
Mele
Dok se Fatti ne oporavi, Dembelle je i dalje nesiguran, Depay i onaj Danac, u cekanju Aquera u napadu. Bar 6 mjesto, mogu uzeti, cini mi se .
Maatija
Ljudi ima l šta za Pjanića
Bohemia
Ovaj Kuman zaboravio da nije selektor Nizozemske ?
salt_city
Hahaha presmijesni su, pa ako Barca nakon ovog fijaska oko Messijeve plate opet sebi dopusti da jednog igraca plaća 50 mil e godisnje pa makar to bio i Haaland, onda zasluzuju da propadnu totalno..
RZ88
To i jest to. Laporta zna sta radi. Covjek voli klub u odnosu na prethodne debile od predsjednika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.