France Football otkrio poruku koju je Messi poslao Neymaru na WhatsAppu

Želi da se vrati

France Football otkrio poruku koju je Messi poslao Neymaru na WhatsAppu

Edmir Škorić

Lionel Messi očigledno želi da se Neymar vrati u Barcelonu.

France Football tvrdi da je Messi putem WhatsAppa svom bivšem saigraču poručio da se vrati i da samo zajedno mogu da osvoje Ligu prvaka, ali i obećao mu za dvije godine ustupiti mjesto prve zvijezde kluba.

"Samo zajedno možemo da osvojimo Ligu prvaka. Želim da se vratiš. Za dvije godine odlazim, a ti ćeš biti sam, zauzećeš moje mjesto", navodno je napisao Messi Neymaru.

Barcelona je dovodila velike zvijezde poput Coutinha, Dembelea, Griezmanna... ali Messi smatra da bi samo Neymar bio dovoljno dobar da bude njegov nasljednik na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je također da j Neymar ljetos bio blizu povratka u Barcelonu, ali PSG je na kraju spriječio taj transfer, no smatra se da je samo pitanje vremena kada će Brazilac opet obući dres bivšeg kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti