Griezmann zabio spektakularan gol, pa proslavu posvetio Toniju Kroosu

Jasna poruka za veznjaka Reala

Griezmann zabio spektakularan gol, pa proslavu posvetio Toniju Kroosu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su na svom terenu pobijedili Osasunu sa 4:0.

Katalonski klub je uspio bez većih problema da dođe do tri boda, a konačno je dobar meč odigrao i Antoine Griezmann koji je uspio da se upiše u listu strijelaca.

Griezmann je postigao fantastičan pogodak u finišu prvog poluvremena za 2:0, a zatim ga je proslavio na zanimljiv način.

Poznato je da je Toni Kroos nedavno izjavio da mu nije jasno zašto Griezmann i Aubameyang pripremaju posebne koreografije za slavlje golova, te je poručio da ga to ubija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, sada je Griezmann odlučio da smisli i posebnu proslavu gola, a španski mediji prenose da ju je posvetio upravo Kroosu kako bi mu se narugao.

[twitter]https://twitter.com/breathMessi21/status/1333045253905866756[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa upravu je Kroos 100%. Šta glume sa ovim proslavama, pogotovo ovaj Griezmann. Koliko si plaćen, trebaš svaki vikend hatrick zabijati čovječe.
6 4
Ters
Isto dijete od 2 godine.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi