5

Komentari (5)

douglasssy
Za one koji ne znaju, igraci budu testirani 2 puta prije utakmice. Na dan okupljanja za tu utakmicu, i onda drugi put pred utakmicu. Dakle Ronaldo kao i ostatak reprezentacije je za ovu utakmicu bio testiran i bio negativan i bilo mu dopusteno da igra. Drugi dan kao prevenciju ponovo su ih testirali i covjek bio pozitivan. Cisto informativno. P.S. Dokaz koliko je ovo sa koronom i testovima smijesno.
mer12
ludjaci ko vjeruje u glupu koronu, ne postoji test za koronu
hacmu
Vjeruju oni koji rade na intenzivnoj njegi-njezi...koji se moraju odijevati kao astronauti, testirati se milion puta, moju i tvoju majku njegovati, paziti, biti u izolaciji, ici kuci svojoj djeci, porodici, sa sumnjom da si pozitivan,a sve laz... Hmmmm... Zanimljivoooo...sami sebe lazemo... Hajd da vas vidimo da se morate brinuti o tim lazima kao mnogi medicinari u nasoj Bosni...mnogi bi se mjenjali za komentatora...
Edo90
Postoji test al na bilo kakav oblik gripa pokazuje da je osoba pozitivna na coronu
SeoRusilac
@mer12

Ako misliš da je sve ovo laž fino dobrovoljno otiđi u podhrastove i zarazi se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.