U Barceloni zabrinuti zbog Griezmannove fotografije s Ronaldom

Ponovo će se testirati

U Barceloni zabrinuti zbog Griezmannove fotografije s Ronaldom

Endin Čaušević

Jučer je potvrđeno da je Cristiano Ronaldo pozitivan na koronavirus.

Ronaldo neće igrati večeras protiv Švedske, te se odmah vratio u Torino i otišao u izolaciju. Portugalac će u izolaciji provesti najmanje deset dana i propustiti će nekoliko utakmica Juventusa.

On je u nedjelju igrao meč protiv Francuske i nakon utakmice se pozdravio skoro sa svim igračima Trikolora što je zabrinulo mnoge. No, na jučerašnjem testiranju niko nije bio pozitivan.

Ipak, briga još uvijek nije prestala jer će oni biti testirani i nakon večerašnje utakmice protiv Hrvatske. U Barceloni su itekako zabrinuti jer je Antoine Griezmann imao srdačan pozdrav s Ronaldom, ali nadaju se da ga nije zarazio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija njihovog pozdrava kruži društvrenim mrežama, a iz Barcelone su potvrdili da će Griezmann po povratku u klub još jednom biti testiran.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Za one koji ne znaju, igraci budu testirani 2 puta prije utakmice. Na dan okupljanja za tu utakmicu, i onda drugi put pred utakmicu. Dakle Ronaldo kao i ostatak reprezentacije je za ovu utakmicu bio testiran i bio negativan i bilo mu dopusteno da igra. Drugi dan kao prevenciju ponovo su ih testirali i covjek bio pozitivan. Cisto informativno. P.S. Dokaz koliko je ovo sa koronom i testovima smijesno.
3 0
mer12
ludjaci ko vjeruje u glupu koronu, ne postoji test za koronu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti