Griezmann sigurno odlazi: Joao Felix izabrao broj u Atletico Madridu

Veliko pojačanje za španski klub

Griezmann sigurno odlazi: Joao Felix izabrao broj u Atletico Madridu

Endin Čaušević

Atletico Madrid oduševio je danas svoje navijače objavom da je Joao Felix novi igrač ovog kluba.

Joao Felix je ovog ljeta bio na meti mnogih evropskih velikana, ali je na kraju na iznenađenje mnogih izabrao Atletico Madrid. Madriđani su ga platili čak 126 miliona eura čime je on postao peti najskuplji igrač u historiji.

Mladi portugalski igrač je s Atleticom potpisao sedmogodišnji ugovor, a za ovaj tim će debitovati 18. avgusta u prijateljskoj utakmici protiv Boaviste.

Felix je odmah izabrao i broj u Atleticu, a na svom dresu će nositi sedmicu. To je još jedan dokaz da Antoine Griezmann napušta Atletico jer je to bio njegov broj prethodnih godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti