Griezmann "zaljubljen" u moguće protivnike: Volim njihove dresove, njihov stadion

Francuz zna koga želi u finalu

Griezmann "zaljubljen" u moguće protivnike: Volim njihove dresove, njihov stadion

Atletico Madrid će večeras na svom terenu ugostiti ekipu Arsenala u revanš meču polufinala Lige Evrope, a Jorgandžije se itekako mogu nadati plasmanu u finale s obzirom da je prvi susret na Emiratesu završen rezultatom 1:1.

Ukoliko dođe do finala, Atletico bi se za trofej, vrlo vjerovatno, mogao nadmetati sa ekipom Marseillea koja će večeras, u drugom polufinalnom duelu, protiv Salzubrga braniti 2:0 sa domaćeg terena.

Jedan od onih za koje bi sudar ove dvije ekipe bio poseban jeste i Antoine Griezmann, koji ima izuzetno visoko mišljenje o Marseilleu.

"Oni su ekipa puna samopouzdanja i mislim da će večeras proći u finale. Ako i mi prođemo u finale želim Marseille za protivnika", istakao je Griezmann za L'Equipe pa nastavio:

"Kada je Marseille u pitanju radi se o posebnoj atmosferi, to je grad koji živi za fudbal. Želio sam igrati protiv Marseillea na Velodromeu u nokaut fazi, ali žrijeb je rekao drugačije... Volim njihov stadion, volim i njihove dresove, sve je prelijepo."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Za mene je Marseille najveći klub u Francuskoj, čak i danas kada je PSG ispred njih, a oni se bore sa Lyonom i Monacom... Za mene, Marseille je historijski najveći".

Podsjetimo, oba revanš meča polufinala Lige Evrope počinju večeras u 21:05 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi