Wenger: Znamo šta trebamo činiti protiv Atletica

Menadžer Arsenala pred meč u Madridu

Wenger: Znamo šta trebamo činiti protiv Atletica

Arsenal će večeras od 21:05 sati odigrati uzvratni meč polufinala Evropske lige protiv Atletico Madrida.

Prvi susret odigran na Emiratesu završen je rezultatom 1:1, koji daje dodatnu prednost Atleticu koji je ionako bio favorit, međutim Arsenalov trener Arsene Wenger izjavio je kako ima jasan plan rušenja Jorgandžija.

"U drugoj utakmici znamo tačno šta trebamo činiti. To može biti naša prednost", kazao je Wenger, prenose inostrani mediji, pa otkrio razlog remija iz prvog meča.

"Atleticov golman Jan Oblak je bio fantastičan u prvoj utakmici. Nadam se da neće biti tako dobar u Madridu."

Wengeru je ovo ujedno posljednja sezona na klupi Arsenala. O tome šta će raditi u budućnosti mnogo se špekuliše.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Još ne znam gdje ću biti sljedeće sezone. Fokusiran sam sada na Arsenal, želim završiti posao i namjeravam dostojanstveno završiti ovu priču", istakao je Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi