"Musa će definitivno igrati protiv Sarajeva, on je sposoban za nevjerovatne stvari"

Mlada nada Atalante spremna sutrašnji meč

"Musa će definitivno igrati protiv Sarajeva, on je sposoban za nevjerovatne stvari"

Fudbaleri Sarajeva su otputovali u Italiju gdje ih sutra očekuje prvi meč 2. pretkola Lige Evrope protiv favorizovane Atalante. Italijanski velikan će ekipu Sarajeva ugostiti na Mapei stadionu u Reggio Emiliji, a očigledno u taboru plavo-crnih žele sutrašnjem susretu pristupiti sa velikom dozom ozbiljnosti.

"Nije ovo prijateljski meč, igramo za kvalifikaciju. Uvijek postoji malo nesigurnosti i radoznalosti pred prvi meč, postoje nepoznanice, ali ekipa je dobro radila protekla 22 dana... Odmah nas čeka odlučujući meč, ali ne smijemo mijenjati naš stil igre i moramo misliti na svih 180 minuta", istakao je trener Atalante Gian Piero Gasperini.

"U dobroj smo formi i uspjeh je što opet igramo ovo takmičenje... Sarajevo igra napadački fudbal, oni su fizički veoma jaki i odigrali su više utakmica od nas. Moramo biti veoma pažljivi jer je to naša prva ovosezonska utakmica", izjavio je Gasperini.

Mnoge je zanimalo i da li će supertalentovani Musa Barrow igrati protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Musa će definitivno igrati jer je pokazao da je sposoban za nevjerovatne stvari. On nije novi igrač, ali je naša dodatna snaga", poručio je Gasperini.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi