Grlom u jagode: Engleskim navijačima se sada svi smiju zbog tetovaža

Brzopleta odluka ih koštala

Grlom u jagode: Engleskim navijačima se sada svi smiju zbog tetovaža

Nekoliko engleskih navijača ispalo je jako naivno ovog ljeta.

Njihova reprezentacija u fudbalu je odigrala veoma dobro svjetsko prvenstvo, pa je čitav Otok zahvatila euforija koja je dovela do toga da neki od navijača odu tako daleko te istetoviraju da su postali prvaci svijeta.

Oni su, dakle, bili toliko sigurni pred polufinale da će njihova reprezentacija bez problema da se obračuna sa Hrvatskom, pa kasnije i u finalu sa Francuskom, ali sada je nakon svega ostala samo jedna ružna mrlja na njihovom tijelu.

Neki su tetovirali Garetha Southgatea uz poruku 'It's coming home', neki Harryja Kanea s porukom 'Sir Harry - World cup winners 2018', dok su pak treći jednostano uradili tetovažu trofeja Svjetskog prvenstva i napisali da je Engleksa pobjednik za 2018. godinu.

Sada će sigurno, brže bolje, krenuti u akciju skidanja tetovaža kako im se ostatak svijeta ne bi nastavio smijati. kada god se pojave na bazenu ili moru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi