Groningen se uključio u trku za Kodru

Žele ga i Holanđani

Groningen se uključio u trku za Kodru

Sve je izvjesnije da će bh. reprezentativac Kenan Kodro napustiti Osasunu. 

Nakon što je Osasuna ispala u niži rang Kodro je izrazio namjeru da promijeni sredinu, a ako je suditi prema pisanju inostranih medija, već nekoliko klubova stoji u redu za njegovo dovođenje. 

Bristol Post javlja kako su velike šanse da Kodro pređe u Groningen za koji nastupa Samir Memišević, a navodno ovaj holandski prvoligaš je spreman Osasuni na ime obeštećenja izdvojiti 650.000 funti. 

Pomenuti medij navodi da, ukoliko Kodro završi u Eredivisiji, ta vijest neće biti razočaravajuća samo za Bristol City, već i za Fulham i Bolton koji su također bili 'bacili oko' na novopečenog reprezentativca BiH. 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

U sezoni iza nas Kodro je dao sedam golova u La Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi