Grujić o povratku sa posudbe: San mi je zaigrati za Liverpool

Trenutno na posudbi u Bundesligi

Grujić o povratku sa posudbe: San mi je zaigrati za Liverpool

S. Mlaćo

Marko Grujić ne krije želju da se vrati u Liverpool čiji je član.

Grujić nosi dres Herthe gdje se nalazi na posudbi, a na kraju sezone bi se trebao vratiti na Ostrvo.

"I dalje sam član Liverpoola i želim da budem prvotimac. Za mene je i dalje san da zaigram Liverpool. Zato samo u redovnom kontaktu sa trenerima. Pričamo poslije svake utakmice i to mi mnogo znači", kazao je Grujić.

Nedavno su se pojavile informacije da će se Grujić naći u paketu sa trojicom nogometaša koje će Liverpool prodati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izvještaji kažu kako će Redsi pokušati prodati prvo Xherdana Shaqirija kako bi ostvarili dobit od 31 miliona eura, dok je preostali dvojac koji će se naći na transfer listi Harry Wilson i upravo Grujić.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi