Mijenja li se ovaj čovjek? Pogledajte kako je Sadio Mane izgledao prije osam godina

Samo je jedna razlika uočljiva na prvu

Mijenja li se ovaj čovjek? Pogledajte kako je Sadio Mane izgledao prije osam godina

A. Čaušević

Sadio Mane je dolaskom u Liverpool izrastao u jednog od najboljih fudbalera svijeta. 

Mane je kao i većina fudbalera iz Afrike imao teško djetinjstvo. Rano je ostao bez oca, pobjegao je od kuće kako bi zaigrao fudbal, a na kraju mu se rizik isplatio.

Prvi evropski klub u karijeri sjajnog Senagalca bio je Metz gdje je stigao prije osam godina. Čini se da se ovaj sjajni fudbaler u odnosu na tada uopšte nije promijenio.

Mane je tada imao 20 godina, a imao je istu fizičku konstituaciju kao danas. Jedina uočljiva razlika je što je u međuvremenu izgubio dio kose na tjemenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image may contain: 1 person, playing a sport and outdoor

Inače, ovaj 28-godišnjak je nakon Metza otišao u Red Bull Salzburg, a potpunu afirmaciju je doživio u Southamptonu što mu je 2016. godine omogućilo transfer u Liverpool vrijedan više od 40 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa jedino ako si ćorav nevidiš razliku, pa vidi se iz aviona da je čojk ostario
4 1
ryan.giggs
Dvije totalno različite osobe. Čak je i desni tamniji. Vidi fakat ništa ne pogledate, samo prepišete.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi