Grujić produžio ugovor sa Liverpoolom, pa odmah otišao na posudbu

Srbijanac prešao u Bundesligu

Grujić produžio ugovor sa Liverpoolom, pa odmah otišao na posudbu · Zvanično

Srbijanski fudbaler Marko Grujić od danas ima novi klub.

Dugo vremena se špekulisalo o budućnosti sjajnog mladog veznjaka, a danas je cijela priča konačno dobila svoj epilog.

Naime, Grujić je prvo produžio ugovor sa Liverpoolom, da bi odmah poslije toga otišao u Herthu na posudbu. On će, prema novom ugovoru ostati u Liverpoolu do 2023. godine što je jasan dokaz da Redsi računaju na njega, ali će prvo ići u Herthu gdje bi trebao dokazati Kloppu da je igrač koji zaslužuje više minuta.

Inače, Grujić je i drugi dio prošle sezone proveo na posudbi i to u Cardiffu kojem je pomogao da se vrati u Premiersdhip, a tokom svog boravka tamo odigrao je 13 mečeva u Championshipu te je postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Svemu dodajmo da je Grujić član Liverpoola od januara 2016. godine kada je stigao iz Crvene Zvezde, ali su ga Redsi odmah ostavili na posudbi u beogradskoj ekipi do ljeta iste godine. U Premier ligi je odigrao ukupno osam utakmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti