Predsjednik Napolija: Roma i Liverpool uopšte ne smiju igrati Ligu prvaka

Poznat po stavu 'što na umu, to na drumu'

Predsjednik Napolija: Roma i Liverpool uopšte ne smiju igrati Ligu prvaka

Prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis poznat je kao osoba bez dlake na jeziku.

De Laurentiis se ne libi reći ono što misli, čemu smo svjedočili i prije nekoliko mjeseci kada je rekao da je Serie A lažirana liga, a na njegovoj meti sada su se našli - Roma i Liverpool. I to zbog Alissona.

Napolijev gazda je po svaku cijelu želio u svoj tim da dovede Alissona, nudio je Romi čak 60 miliona eura, međutim brazilski golman na kraju je završio u Liverpoolu.

"Svi znamo o čemu se radi, to su klubovi koji su u vlasništvu istih ljudi. Da pravda postoji, ne bi uopšte smjeli nastupati u Ligi prvaka. Radi se o sukobu interesa", kazao je De Laurentiis, pa dodao:

"Uvijek sam sumnjao u to kako je Liverpoolov pravi vlasnik ujedno i Romin. Ko mi je to otkrio? Mala ptica prije nekoliko godina", poručio je De Laurentiis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Laurentiis je svoje rekao, a nije dugo trebalo čekati ni da se oglase iz Rome. Sa Olimpica su, očekivano, odbacili njegove navode.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi