Klopp očitao lekciju nezadovoljnim fudbalerima

Treba čuti šta Nijemac ima da kaže

Klopp očitao lekciju nezadovoljnim fudbalerima

Trener Liverpoola Jurgen Klopp govorio je pred utakmicu protiv Crystal Palacea o nezadovoljnim fudbalerima.

Obzirom da je prelazni rok u Engleskoj gotov, Klopp očigledno više nema namjeru da prodaje fudbalere, a dovoditi svakako ne može. To znači da će Redsi sa trenutnom ekipom igrati u naredna četiri mjeseca i da će, kao i u svakom drugom klubu, postojati fudbaleri koji nisu zadovoljni minutažom.

Ipak, Klopp poručuije da će igrači koji budu imali problem s tim što ih nema u prvoj postavi onda imati problem s njim.

"Šta god da se desi do 31. augusta, jasno je da će ovo biti naša ekipa za naredna četiri mjeseca. Ali, ja ne mogu ljude učiniti sretnima. Ko ne može biti sretan što nije član Liverpoolove ekipe, ja mu ne mogu pomoći. Ono što mogu uraditi je reći da svako ko trenira na visokom nivou ima priliku postati važan dio ekipe, ostati u ekipi i tako dalje. To nas čini sretnim", rekao je Klopp i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako neko ima problem s tim, onda ima problem sa mnom jer ne respektuje situaciju. Postoji dosta težih situacija u životu od toga da nisi član prve postave...postoji dosta težćih problema na svijetu. Vidim to tako, a igrači uvijek imaju priliku da promjene situaciju kada su dio ekipe. Na njima je da mi dokažu ko treba igrati".

Podsjetimo, nakon uvjerljive pobjhede u prvom kolu protiv West Hama, Liverpool će u ponedjeljak igrati protiv Crystal Palacea i to u gostima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti