Grujić: Sjajno mi je u Herthi, Ibišević mi je mnogo pomogao
FOTO: Bongarts/Getty Images

Hertha ima maksimalan učinak nakon dva kola

Grujić: Sjajno mi je u Herthi, Ibišević mi je mnogo pomogao

S. Mlaćo

Novajlija u redovima Herthe Marko Grujić sjajno se snašao. U gostujućoj pobjedi nad Schalkeom 2:0 odigrao je kvalietnu partiju, a u razgovoru za njemačke medije istakao je sjajnu dobrodošlicu koju je imao u redovima tima iz Berlina.

"Od početka se osjećam savršeno. Odmah sam osjetio dobrodošlicu, a veliku ulogu u mojoj uspješnoj aklimatizaciji imao je kapiten Vedad Ibišević koji mi je mnogo pomogao", kaže Grujić.

"Govorim isti jezik kao kapiten, odmah je sve mnogo lakše", ododao je srbijanski internacionalac.

Grujić je proteklog mjeseca produžio ugovor sa Liverpoolom, ali je odmah poslan na posudbu. Sjajno se uklopio u Herthi koja ima maksimalan učinak nakon dva odigrana kola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sutra će u goste Wolfsburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi