16

Komentari (16)

TurgutBayraktar
Gurdzistan odlican puno se poboljsao zadnje godinu dvije drugaciji je to tim be. Svaka im cast
struja
Portugal se odmaro,ujedno i dokaz da grupu smanjit na tri tima ili nokaut odma sa vise ucesnika.
5G_krompir
Mujguri kao i svako ljeto ostaju kući i suču jufke.
5G_krompir
Da nisu Mošnjaci? Čekaj, pa oni se nisu ni kvalifikovali!?
SactownCali
Bošnjaci ti mamu na TURNIRU MIRA....
topnik1980
Mamu smo mi tebi deklasirali i ti si se okotio hahahaaa
user1697663023
S m r d i j a BRE
Asam85
Da, imamo mošnje, za razliku od vas pre****etina. Plačeš li još pizdune?
Mux82
Respekt i svaka čast za Gruzijce. Dobar selektor, dobro posložena ekipa te, što je još važnije, timski duh na visokom nivou prave čuda! Naše primadone, počevši od klupskog pa do reprezentativnog nivoa, mogu mnogo toga naučiti iz večerašnjeg meča!
omer
I nasa Bosna je imala sve sto Gruzija ima sada kad se plasirala na SP 2014 u Brazilu. I nasa BiH bi tada bez sumnje prosla grupnu fazu kao i Gruzija sada da je sudija s Novog Zelanda nije debelo ostetio tada u mecu protiv Nigerije. Prvo je Dzeki ponistio gol zbog nepostojeceg ofsajda, a poslije priznao gol Nigerijcima nakon ociglednog faula u napadu. Nasa Bosna je poslije pobijedila Iran sa 3:1, ali je to bilo nedovoljno za prolaz dalje. A sudija zbog kojeg nasa BiH nije prosla dalje nije vise sudio nijedan mec na tom mundijalu bas zbog toga sto nas je ostetio.
Ecosport
Krvati su najveći gubitnici samim tim što su se najviše nadali da će nešto uraditi. Ko ih yebe, ne treba ih više spominjati, treba pričati o reprezentacijama koje to zaslužuju.
user1677074566
Drago mi je zbog Gruzije, dobar tim borben simpatičan
DDG
Vidi se da je Čauš dežurni da lupeta gluposti. Portugal i Turska obadvoje drugi. Da ne govorimo o naslovu i teoriji da ima i većih gubitnika od Hrvata “pošto su dva puta primili golove u zadnjim sekundama “.
cogoH
Dobro nisu i gruzijci drugi haha portugal drugi turska druga ...
stranputica
Jel to onda znači da je Gruzija druga? :)
user1599499530
!!! Respekt !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti