Guardiola kuje planove, pita se žena, mnogi će se zabrinuti

U Cityju 10 godina?!

Guardiola kuje planove, pita se žena, mnogi će se zabrinuti

E. Škorić

Pep Guardiola će osvojiti duplu krunu u drugoj sezoni u Engleskoj i čini se da ima ozbiljne planove u Manchesteru.

Guardiola u prvoj sezoni nije osvojio ništa, ali već u drugoj sezoni na Etihadu osvojio je Liga kup i po svemu sudeći Premier liga (tek se čeka zvanična potvrda, op.a), a i izborio je četvrtfinale Lige prvaka.

Pep je napravio kvalitetan tim i očitao lekciju ostalim engleskim klubovima, a najavljuje da će se na Etihadu zadržati dugi niz godina ako sve bude u redu. To je zabrinjavajuća vijest za konkurente...

"Otkrio sam da je City mnogo veći klub nego što misle ljudi. Nema historiju iza sebe po pitnju titula, ali ima veliku želju da postane pobjednik. Ne isključujem mogućnost da još 10 godina vodim City. Zavisit će i od toga žele li me čelnici kluba", rekao je Guaridola, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To također zavisi od moje porodice. Nisam sam. Ne mogu da živim bez porodice. Nigdje ne idem sam. Ali vidjet ćemo šta će se sve dešavati, ipak je dosta faktora koji mogu da utiču na moju karijeru".

Guardiola ima ugovor sa Cityjem do narednog ljeta, iako će čelnici kluba uraditi sve da na ljeto Pep potpiše produženje saradnje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi