Guardiola: U Dortmund se idemo "potući"
FOTO - EPA

Guardiola: U Dortmund se idemo "potući"

Adnan Beganović

U prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka Manchester City je na domaćem terenu rezultatom 2:1 savladao Borussiju Dortmund.

Izabranici Pepa Guardiole stekli su prednost uoči revanša u Dortmundu, no čini se manju nego li su i oni očekivali.

Borussia ima dobar rezultat, a toga je svjestan i menadžer Građana Pep Guardiona koji je analizirao sinoćnji susret.

"Prvo što želim reći je da idemo u Dortmund po pobjedu. U prvom dijelu utakmice nismo se snašli na najbolji način. U drugom poluvremenu se situacija popravila, imali smo kod 1:0 nekoliko dobrih prilika", rekao je španski stručnjak, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Borussia je tipičan klub Lige prvaka. U ovom takmičenju sudjeluju dugi niz godina i znaju šta treba učiniti u svakom trenutku. Idemo se "potući" u Dortmund".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Pazi samo da ne dobijete po nosu! Vjerovatno će se i Sancho oporaviti do uzvratne utakmice, biće pakleno
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti