Guardiola ljut na Chelsea: Pa mi smo bili sve dogovorili s Jorginhom

Pep izgubio bitnog igrača

Guardiola ljut na Chelsea: Pa mi smo bili sve dogovorili s Jorginhom

E. Škorić

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, ljut je jer je izgubio još jednog sjajnog igrača.

Guardiola je nekoliko puta ispred nosa izgubio igrača kojeg je planirao da kupi. Priznao je to i sada kada je govorio o bivšem igraču Napolija Jorginhu.

"Jorginho? Bili smo jako blizu, mislili smo da je gotovo, a onda je u posljednjem trenutku on izabrao Chelsea. Isti je slučaj bio i sa Alexisom koji je iz Liverpoola prešao u Manchester United", priznao je Guardiola.

Dugo se City vezivao s Jorginhom, pregovori su bili u završnoj fazi, no igrač je odlučio na kraju da pređe kod svog 'nogometnog oca' Maurizija Sarrija, koiji je Napoli zamijenio Chelseajem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Alexisa tiče, isti slučaj. Čileanac je bio dogovorio sve sa Građanima, a onda otišao kod Josea Mourinha na Old Trafford.

Top Komentari

stopkrkanima
A ja mislio da je iz Arsenala otisao Alexis
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi