Guardiola: Ne pamtim da sam imao  težeg protivnika
Guardiola je udlijelio komplimente Lyonu, rekavši da je to jedan od najtežih rivala s kojima se susreo

Hvalio Lyon

Guardiola: Ne pamtim da sam imao težeg protivnika

E. Škorić

Manchester City je odigrao 2:2 u Frnacuskoj protiv Lyona i osigurao je plasman u osminu finala Lige prvaka.

Građani su dva puta gubili, ali su na kraju došli do boda, što im je bilo dovoljno za ulazak u osminu finala najelitnijeg klupskog takmičenja.

Pep je zadovoljan rezultatom, ali potencira da se ne sjeća kada je njegova momčad igrala protiv ovako jakog sastava kao što je Lyonov.

"Oduševljeni smo i tako srsetni, a to može da bude i veliki kompliment i za nas, ali i za protivnika. Ovo je jedan od najtežih protivnika koje sam imao kao trener", kazao je Guardiola, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uspjeli smo reagovati kod 1:0 i 2:1 i sada smo u osmini finala. Imali smo i sreće, ali pokazali smo da znamo odgovoriti na teške situacije".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi