Guardiola: Neću više da pričam o Arteti

Naslušao se pitanja

Guardiola: Neću više da pričam o Arteti

Prethodnih dana u engleskim medijima se uveliko špekuliše o tome da će Mikel Arteta preuzeti klupu Arsenala.

Topnici su se poslije loših rezultata nedavno razišli sa Unaijem Emeryjem, a iako je u opticaju bilo nekoliko trenerskih imena, izbor je navodno pao na dosadašnjeg pomoćnika Manchester Cityja.

S Artetinim imenom su u Arsenalu vrlo dobro upoznati s obzirom da je nekoliko godina kao igrač nosio crveno-bijeli dres, bio je također i kapiten, a zvanično bi Španac na Emiratesu trebao biti predstavljen u narednim danima.

Pitanja oko Artetinog odlaska u Arsenal ne zaobilaze ni Pepa Guardiolu, koji se, čini se, umorio govoreći o sudbini svoje 'desne ruke'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nemam nikakav komentar jer još nema nikakvih vijesti. Prethodnih dana sam odgovorio na 48 pitanja o Mikelu. Više neću. Ako se nešto dogoditi, bit ćete upoznati", poručio je Guardiola poslije plasmana Građana u polufinale Liga kupa.

Topnici trenutno rade na rješavanju papirologije, a za Artetine usluge morat će platiti i izlaznu klauzulu koja podrazumijeva sedmocifren broj.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi