Guardiola: Neki igrači su nakon izmjena zaboravili na kojim pozicijama igraju
Guardiola će teško do naslova ove sezone

Trener Građana je ipak na kraju i pored svega bio zadovoljan sa igrom svog tima

Guardiola: Neki igrači su nakon izmjena zaboravili na kojim pozicijama igraju

S. Pašalić

Manchester City je danas odigrao 2:2 na gostovanju kod Newcastlea nakon čega je još više umanjio svoje šanse za osvajanje naslova u Premier ligi.

Nakon što je Liverpool slavio protiv Brightona sa 2:1, ekipa Pepa Guardiole sada zaostaje 11 bodova za timom sa Anfielda.

Trener Cityja je bio zadovoljan sa igrom svog tima iako je istakao da su nakon izmjena neki igrači možda zaboravili na kojim pozicijama igraju.

"Igrali smo na dobrom nivou. Nije bilo lako jer su se branili duboko. Zabili smo dva gola, ali i primili dva što je razočaravajuće."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S izmjenama igrači ponekad zaboravljaju pozicije. Pronašli smo način kako se probiti, ali nažalost na kraju smo primili gol. Postoje ekipe koje se brane dublje poput ove, događa se cijelu sezonu."

"Kevin je postigao izvanredan pogodak i nakon toga nismo uspjeli zadržati prednost. Igrali smo u formaciji 5-4-1 jer smo u tom sistemu fluidniji i stvaramo više šansi. Nemam nikakvih pritužbi na rezultate mog tima.", rekao je Guardiola nakon meča.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi