Guardiola: Nezamislivo mi je da vodim drugi tim u Engleskoj
Pod Pepovim vodstvom Manchester City je trenutno vodeći u Premier ligi sa sedam pobjeda i dva remija (Foto: EPA)

Do kraja života će navijati za City

Guardiola: Nezamislivo mi je da vodim drugi tim u Engleskoj

Španac Pep Guardiola izjavio je kako će do kraja života biti navijač Manchester Cityja, te da se ne može zamisliti na klupi drugog tima u Engleskoj.

Guardiola je na Etihadu od 2016. godine i već se upisao u historiju kluba osvojivši naslov prvaka u prošloj sezoni, a pod njegovim vodstvom Građani su i sada vodeći.

Dokazao je Pep, uostalom, zašto ga svrstavaju među najbolje menadžere današnjice, pa stoga ne čudi što bi ga na svojoj klupi željeli vidjeti brojni klubovi. No, oni engleski, sudeći barem prema izjavu koju je dao, mogu odmah zaboraviti na to.

"Titule su važne, ali mislim da su svi menadžeri sretni kada mogu srdačno da se pozdrave sa bivšim igračima. Svi uživaju kada su voljeni. Zato ću biti navijač Manchester Cityja do kraja života i nezamislivo mi je da radim u drugom klubu u Engleskoj", kazao je Pep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, prethodno je Guardiola vodio Bayern i Barcelonu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
E jesi glup
0 1
IzgubljeniSlon
Što Pepune? Znaš da ti drugi neće dati 300 miliona po sezoni da trošiš pa malo nezgodno?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije