"Kupio familiji 27 ulaznica, hvalio se da neće slaviti gol, a na kraju završio na tribinama"
Mladi Ukrajinac se vratio u svoju domovinu i htio je da bude u centru pažnje. Doveo je cijelu familiju na utakmicu, a dan prije je govorio kako neće slaviti ako zatrese mrežu Shakhtara.

Zinchenko ponovo na meti ismijavanja

"Kupio familiji 27 ulaznica, hvalio se da neće slaviti gol, a na kraju završio na tribinama"

E. Čaušević

Pep Guardiola je prošle sezone iznenadio sve kada je u prvi sastav uvrstio Oleksandra Zinchenka koji je bio standardan u drugom dijelu sezone na poziciji lijevog beka.

Mladi ukrajinski fudbaler se veoma brzo uklopio u igru kluba s Etihada, a u nekoliko mečeva je zaista oduševio svojim igrama. No, mnogi ga pamte po tome kako je na slavlju titule Premiershipa oborio trofej, te je sedmicama bio meta ismijavanja.

Ipak, nakon što se Benjamin Mendy oporavio od povrede Zinchenko obično grije klupu u ovoj sezoni. Mladi Ukrajinac je jučer napravio još jednu stvar koja je nasmijala englesku javnost. Naime, Manchester City je gostovao kod Shakhtara, a Zinchenko je shvatio da je to odlična prilika da dovede svoju familiju da ga gledaju.

Zinchenko je kupio čak 27 ulaznica za članove svoje porodice i bio je siguran da će dobiti šansu da igra u svojoj zemlji. Međutim, Guardiola je imao drugačije zamisli, a na kraju se Zinchenko na tribinama pridružio članovima svoje porodice jer uopšte nije bio u konkurenciji za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Majko, oče, u utorak se vraćam kući. Nadam se da ćete me doći gledati. Za ulaznice ću ja da se pobrinem", poručio je Zinchenko koji je potom rezervisao 27 ulaznica, te na kraju postao meta ismijavanja jer je i na press konferenciji rekao da se neće radovati ako zabije gol Shakhtaru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Majko, oce vidimo se na tribinama!!!
42 5
Ibro
I Gardiola je ispo supak.
27 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi