Guardiola o nezadovoljnim "Građanima": Nisu sretni tokom utakmice, nisu sretni poslije...
(Foto: EPA) Pep Guardiola je konstanto na slatkim mukama. Da li Sanea i Mendyja koristiti u isto vrijeme? Koga od defanzivaca poslati na teren? A tek koga od ofanzivnih igrača?

Ali kada dođe trening nemaju izbora

Guardiola o nezadovoljnim "Građanima": Nisu sretni tokom utakmice, nisu sretni poslije...

Manchester City je i ove sezone glavni favorit za titulu prvaka Engleske, a Građani se nadaju i konačnom iskoraku u Evropi.

City svakako ima kadar za velike domete. Guardiola na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih igrača, pa nekada i velike zvijezde završe na klupi.

Iako nema informacija o nekom posebnom "buntu" pojedinaca zbog minutaže, Guardiola se odlučio osvrnuti na specifičnu situaciju prilikom odabira ekipe.

"Oni su uznemireni kada ih ne odaberem, tokom utakmice budu nesretni, budu nesretni i nakon meča, ali kada se vrate na trening moraju biti sretni, druge opcije nemaju", poručio je Pep Guardiola na posljednjoj press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi