Guardiola: Pojačanja? Ne, ne... Nećemo trošiti ništa
Građani se u engleskom šampionatu trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa 35 osvojenih bodova (Foto: EPA)

Zadovoljan trenutnim timom

Guardiola: Pojačanja? Ne, ne... Nećemo trošiti ništa

Manchester City, prema riječima Pepa Guardiole, neće dovoditi nove igrače tokom zime.

Građani su i ove sezone dominantni u Premier ligi, a menadžer Pep Guardiola smatra kako sa sadašnjim igračkim kadrom može osvojiti drugu u nizu titulu, te da mu nisu potrebna pojačanja.

"Ne, ne, nećemo trošiti ništa. Zadovoljan sam trenutnim timom, neki igrači će nam se vratiti, tako da nećemo dovoditi nove", poručio je Cityjev menadžer Pep Guardiola, prenose mediji na Otoku.

Podsjetimo, prethodnih sedmica se šuškalo da bi na Etihad mogli stići Ruben Neves iz Wolverhamptona, kao i Realov Isco, međutim promjena u svlačionici, očito, neće biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Manchester City je trenutno prvi u Premier ligi sa 35 osvojenih bodova. Prate ga Liverpool, Tottenham, Chelsea, Arsenal...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi