Guardiola "poludio" na lapsus novinara: "Šest, osvojio sam šest titula u prvoj sezoni"

Ne može bez smiješnih scena na pressu

Guardiola "poludio" na lapsus novinara: "Šest, osvojio sam šest titula u prvoj sezoni"

E. Čaušević

Manchester City je jučer na Etihadu deklasirao Chelsea sa 6:0 u derbiju 26. kola engleskog Premiershipa.

Izabranici Pepa Guardiole nanijeli su Chelseaju jedan od najtežih poraza u posljednjih desetak godina, te su meč završili sa čak šest postignutih golova. City želi da odbrani titulu prvaka u Engleskoj i ekipa Guardiole izgleda zaista veoma moćno na terenu.

Zanimljivo je bilo i nakon press konferencije kada je Guardiola pričao o tome što ga Sarri nije pozdravio nakon meča, te je gospodski odgovorio da misli da ga samo jednostavno nije vidio.

Ipak, Pep ne može bez smiješnih scena na pressu, a tako je bilo i ovaj put. Jedan od novinara je postavljao Guardioli pitanje i rekao da je u prvoj sezoni s Barcom osvojio pet trofeja, a zatim ga je Španac prekinuo urnebesnom reakcijom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šest, osvojio sam šest trofeja u prvoj sezoni", rekao je Guadiola i potom napravio nevjerovatnu grimasu na licu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
trener svih trenera
0 3
king11
ovaj gvardiola uzima samo one koji su več jaki ili koji imaju lovu, kurac bi ti osvojio išta s nekim malo manjim klubom išta. i ja bi s barsom bio bar među prva 3 u španiji
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi