Guardiola priznao da je utrka za titulu gotova?

Bolan poraz Građana

Guardiola priznao da je utrka za titulu gotova?

Manchester City je sinoć na Molineuxu poražen rezultatom 3:2. Domaći Wolverhampton je slavio nakon velikog preokreta, a City je ostao 14 bodova (+ utakmica više) iza prvoplasiranog Liverpoola.

"Bili smo u prednosti, ali se nismo mogli odbraniti. Svaka čast mojim igračima na načinu na koju su se borili", istakao je, između ostalog, trener Cityja Pep Guardiola odmah nakon utakmice.

Neke pritužbe na odluku sudije da ne dosudi faul u situaciji koja je pethodila drugom golu Wolvesa, čini se da je Traore odgurnuo Mendyja?

"Ovo je Premier liga, takvi čvrsti startovi su nekada faul, a nekada ne", rekao je trener Cityja.

Pep Guardiola interview from r/soccer

14 bodova iza Liverpoola, da li još vjerujete da je moguće sustići ih?

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moramo misliti na sljedeće utakmice, moramo pobjeđivati. Nerealno je sada razmišljati o tome", izjavio je Guardiola i prema mnogima na određeni način priznao da je utrka za titulu gotova.

Također, Guardiola je nakon utakmice poručio da City neće dovoditi pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragnarrsonn
Klop je za tebe profesor
0 3
Jupp
Najskuplji tim zna svako sastaviti ali pobjednicki mentalitet ugraditi u ekipu nije lako. Tu se Klopp dokazao mnogo prije. Veliki gospodin?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi