Guardiola: Rekao sam igračima Burtona da ostanu ponosni

Trener Cityja nakon pobjede 9:0

Guardiola: Rekao sam igračima Burtona da ostanu ponosni

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na svom Etihadu pobijedili Burton sa visokih 9:0 u okviru prvog susreta polufinala Liga kupa.

Nakon meča španski stručnjak na klupi Građana Pep Guardiola prišao je igračima poražene ekipe i tješio ih, a na press konferenciji je otkrio i šta im je rekao.

"Htio sam da čestitam fudbalerima Burtona što su uopšte došli do ove faze u Liga kupu. Zaslužuju poštovanje svih nas i osjetio sam potrebu da im to kažem. Burton je imao nevjerovatan turnir, rekao sam im da ostanu ponosni jer su uradili mnogo dobrih stvari", poručio je Guardiola.

Podsjetimo, ove dvije ekipe će morati odigrati i revanš susret bez obzira na to što je putnik u veliko finale već odlučen.

Inače, u drugom polufinalu Liga kupa sastaju se Tottenham i Chelsea, a u prvom meču Pijetlovi su na Wembleyju slavili sa 1:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

NKZ1922
Ja ba protiv Burtona izvedi najjaci sastav, nabij ih koliko mozes i onda ih lafo tjesi. Koja seljacina ovaj Guardiola. Strah ga uhvatio da mu Liverpool nece uzet slavu, pa daj nabij nekog nizeligasa 9:0 da ljudi imaju o cemu pricat. Ciganluk plasticni
14 18
teddy sheringham
Koja šuplja...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi