Guardiola spomenuo Manea i dodatno "zakuhao" pred derbi koji slijedi

Smatra da Mane često simulira

Guardiola spomenuo Manea i dodatno "zakuhao" pred derbi koji slijedi

E. Škorić

Sljedećeg vikenda Liverpool u velikom derbiju dočekuje Manchester City, a da će biti vatreno, jasno je već sada.

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola počeo je da šalje otrovne strelice prema Anfieldu. Ovaj put je govorio o simuliranju Sadija Manea, a njegova izjava samo bi dodatno mogla povećati tenzije pred okršaj naredne nedjelje.

"Ponekad Mane simulira, ponekad ima ovaj izvanredni talent da postigne golove u posljednjim minutama", rekao je Guardiola za Sky Sports.

Ipak, na kraju je smirio situaciju, pohvalivši Redse koji su jučer u posljednjim minutama preokrenuli protiv Aston Ville u Birminghamu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Još jedna tijesna pobjeda Liverpoola? Jednom ili dvaput možemo reći da imaju sreće, ali to im se događa vrlo često u posljednjim sezonama - radi se o karakteru koji imaju".

I City se mučio sa Southamptonom na Etihadu, ali je golovima Aguera i Walkera ipak ostvario pobjedu, ali naredni vikend bi mogao da bude jedan od važnijih kada je borba za titulu u Engleskoj u pitanju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi