Guardiola: Vratit ćemo se jači, bolji i deblji

Trener Cityja nije izgubio smisao za humor

Guardiola: Vratit ćemo se jači, bolji i deblji

Pandemija novog koronavirusa je zaustavila svijet. U velikom broju država uvedene su restriktivne mjere, ograničava se kretanje, preporučuju načini prevencije širenja zaraze.

Nema već neko vrijeme ni fudbala, barem ne onog vrhunskog, ali i klubovi se trude svojim navijačima prirediti kakave takve sadržaje i zanimaciju u komplikovanim vremenima.

Manchester CIty je tako "lansirao" novu web stranicu "CitizensAtHome", koja posjetiocima donosi najnovije vijesti, savjete i zabavne i edukativne sadržaje vezane za fudbal.

U svrhu promocije nove stranice koja poziva "Građane" da ostanu kućama, City je objavio i kratku poruku trenera prvog tima Pepa Guardiole.

Pep nije propustio priliku i da se našali:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nedostaje nam fudbal. Nedostaje nam život koji smo imali prije samo nekoliko dana. Ali sada je vrijeme da slušamo, da pratimo naše naučnike, doktore i medicinske sestre... Vi ste moja fudbalska familija, učinit ćemo sve što je moguće kako biste se osjećali bolje... Vratićemo se nakon ovoga jači, bolji, ljubazniji i malo deblji. Ostanite u kućama, ostanite sigurni".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi