Guardiola zabrinut pred Hoffenheim: Imam samo 15 igrača

Španac pred sutrašnji meč

Guardiola zabrinut pred Hoffenheim: Imam samo 15 igrača

Španski trener na klupi Manchester Cityja Pep Guardiola djeluje zabrinuto pred sutrašnju utakmicu Lige šampiona protiv Hoffenheima.

Podsjetimo, City je već osigurao nastup u osmini finala ovog takmičenja na proljeće, ali večeras mu treba barem jedan bod kako bi zadržao lidersku poziciju u grupi F.

Protivnik je na stadionu Etihad Hoffenheim koji ima samo šansu da se eventualno domogne Evropa lige na proljeće. Ipak, Guardiola je zabrinut zato što ima na raspolaganju samo 15 igrača za sutrašnji susret.

"Na raspolaganju imam samo 15 igrača, ne mogu da rotiram puno. Ipak, prošli smo grupnu fazu, to je važno. Ali moramo da pobijedimo kako bismo završili na prvom mjestu i imali tu malu prednost", rekao je Španac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, deul Manchester Cityja i Hoffenheima na rasporedu je sutra od 21.00 sati.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Argentario
Bez veze prica celavi 15igraca je daleko dovoljno 3 zamjene sta Jos treba , picka jedna nema pojma trebao bi trenirat celik da vidimo kolko je Dobar trener .. ko nebi bio Dobar trener kad Imas ovakve igrace kao u man cityju ili Barceloni
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti