Guardiolin zagonetan odgovor: Nekada moje želje i želje igrača nisu iste

Govorio o situaciji Johna Stonesa

Guardiolin zagonetan odgovor: Nekada moje želje i želje igrača nisu iste

E. Oštraković

Pep Guardiola najavio je remont kada je riječ o ekipi Manchester Cityja, a obzirom na to neki od igrača će napustiti klub.

Jedan od takvih je skoro pa sigurno i John Stones, koji dobija sve manje prilike za igru, a i kada igra to ne radi na vrhunskom nivou.

Guardiola se trudio da izvuče maksimum iz njega, ali mu to nije pošlo za rukom, te će Stones vjerovatno napustiti City.

"Ono što sam želio, ali i još uvijek želim je samo najbolje za njega. Na kraju sezone ćemo razgovarati i uraditi ćemo ono što je najbolje za njega. Nekada moje želje i želje igrača nisu iste. Iskren sam sa njima i kažem im uvijek ono što u tom trenutku mislim. Ukoliko želimo mijenjati igrača uvijek im to kažemo", izjavio je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz njegove izjave jasno se moglo shvatiti da će Stones skoro sigurno napustiti Građane, a još uvijek nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi