10

Komentari (10)

proko
yugopo
Zasto nema neki intervju sa nasim igracem(aktivni Ili proslavljeni a sad zapostavljen I zaboravljen) !!! Bolje da pisete po clanak o svakom igracu Koji je igrao za Nas ( od Piplice,Papca...) .A ne GLUPOST da pisete I dajete prostor osobama koje su rodjene a igraju za druge! Pogotovo me nerviraju nasi komentatori bilo koji sport da je u pitanju a igra susjedna reprezentacija nasi odmah spomenu rodjen je ovdje,roditelji mu iz tog grada.... TI Ljudi trebaju biti PREKRIZENI!!!
Zulfikar
Od kad su Gudelji Vlasi??
Keno
hehehe mogao da izabere nizozemsku aha mogo sam i ja da igram za brazil care
roki-rokic
Hebem i tebe i novinara i portal koji ti daje prostor.
Kiss
Kome,čemu intervju,tek sad čujem za njega hvala vam na informaciji
jassony
E moj Kurtbegovicu i jesi kurt, zadovoljio te oralno on pa ti njega
pjanke.sa
E cemu intervju o srbijanskom reprezentativcu, ja ne razumijem…da li se na srbijanskim portalima intervjuisu nasi reprezentativci? Ni u ludilu. Promijenite domenu na sportsport dot balkan
zajid08
Ne kontam ni ja
realista1982
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.