Legenda Reala ponovo se naslađuje mukama velikog rivala: "Uživam gledati kako gube"
Foto - EPA

Guti sasvim iskren

Legenda Reala ponovo se naslađuje mukama velikog rivala: "Uživam gledati kako gube"

M. Šljivak

Legenda madridskog Reala Jose Maria Gutierrez Guti uživa u problemima koje ima najveći rival Barcelona.

Katalonski velikan niže teške poraze pod vodstvom Ronalda Koemana, kojem se sprema otkaz, a teška situacija u redovima velikog rivala itekako raduje Gutija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BjmvDdPhdka/[/instagram]

Nekadašnji fudbaler Reala prvo je saopštio da ne bi imao problem da sjede na klupu velikog rivala, a zatim je poručio da uživa u njihovim mukama.

"Barcelona je u komplikovanoj ekonomskoj situaciji i otkaz Koemanu dodatno će ih koštati. Ako bi Xavi došao i vodio tim, kao što je igrao, to bi bilo čudesno. Ima Barcin DNA, ali smatram da za njega nije pravi trenutak da dođe. Ja u Barceloni? Zašto da ne? Slobodan sam i želim pokazati od čega sam napravljen", rekao je Guti, pa se predomislio nekoliko sati kasnije u razgovoru za El Larguero.

"Svi me pitate za Barcelonu. Zašto sam to rekao? Nisam više znao šta da kažem i tako sam odgovorio. Kao Realovac, uvijek sam govorio kako uživam vidjeti kad Barcelona gubi. Nikad ne bih otišao tamo, jer već imaju dovoljno nereda u klubu", istakao je Guti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Buwt7EQgXKO/[/instagram]

Guti je dres Kraljeva nosio od 1999. do 2010. godine. Odigrao je 542 utakmice i zabio je 77 golova i osvojio je apsolutno sve sa ovim timom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

salt_city
Nidje veze naslov sa textom
6 0
denimen9
Guti je idol, primjer, i svaka mu je zlatna. Bravo buras, trpaj buraniju.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi