Guttman: Utakmica protiv BiH je sada biti ili ne biti

Izraelski selektor

Guttman: Utakmica protiv BiH je sada biti ili ne biti

Reprezentacija Izraela je tri prve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo okončala pobjedama, a onda su u dvije utakmice uspjeli sve to upropastiti.

Izraelci su upisali dva domaća poraza, prvo od Velsa (0:3) a zatim i od Belgije (0:1), koji su ih poprilično udaljili od direktnog plasmana na EURO.

Upravo će zbog toga naredna utakmice protiv Bosne i Hercegovine biti od velikog značaja za njih, ali ništa manje ni za naš tim.

"Nismo zaslužili da izgubimo od Belgije, ali jedan trenutan dekoncentracije nas je skupo koštao. Bili smo dinamični i pokazali smo mnogo htijenja, ali smo ipak izgubili i to me boli", rekao je Eli Guttman i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sada se meč protiv Bosne i Hercegovine čini kao biti ili ne biti za obje selekcije. To bi mogao biti ključan susret u ovim kvalifikacijama, koji bi mogao mnogo toga odlučiti".

Naša reprezentacija se sa Izraelom sastaje 12. juna u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.